Online fizetési megoldás
Profizmus a kicsiknek is.

Tedd lehetővé megrendelőidnek, hogy egyszerűen és gyorsan intézhessék a fizetést akár telefonról!

Smartphone

Okos MEGOLDÁS

Használd ki a mobiltechnológia előnyeit
Icon-1

Mobilbarát működés

Ügyfeleid mobiltelefonról egy kattintással elérhetik az online kártyás fizetőkaput.

Icon-2

Közvetlen kapcsolat

SMS üzenetben rövidke linket küldve irányíthatod a fizetéshez vásárlóidat.

Icon-3

Forgalomnövelő hatás

Ez a megoldás hatékonyan küszöböli ki az e-mailes üzenetváltás buktatóit.

working

Amit mi adunk

A mi általunk kínált szolgáltatás a jelzett feltételek mellett teszi sokkal hatékonyabbá a bankkártyás fizetést. Az emailben küldött díjbekérők ugyanis gyakran - akár 20-30% arányban - nem jutnak el a vevőkhöz. Ennek több oka is lehet, ilyenek például hogy az ügyfél levelezőfiókja a számlázóprogramból küldött emailt spam (kéretlen levél) vagy promóció mappába teszi, a levélláda megtelt vagy a vevő hibásan adta meg az email címét. Ha a rendeléskor a webshop elkéri a vásárló mobiltelefon számát, akkor oda sms értesítést tud küldeni, mely tartalmazza az általunk biztosított mobilbarát átirányító webhely kattintható rövid linkjét. A vevő az sms-ben lévő linkre kattintva eljuthat a bankkártyás fizetőkapuhoz. A link asztali gépen a böngésző címsorába is beírható. Főleg mobilon hasonlóan hatékony mint az integrált fizetőfelület.

Előfeltételek

Az emailben küldött díjbekérővel vagy más néven proforma számlával való bankkártyás fizetéshez szükséges rendelkezni online számlázó program fiókkal és megállapodni egy bankkártyás fizetőkapu üzemeltetővel. A legismertebb online számlázó programok üzemeltetői lehetőséget biztosítanak ilyen kapcsolatra. Ennek a szerződéses megállapodásnak a birtokában az online értékesítők által számlázó fiókjukban kiállított díjbekérők kifizethetők emailben kiküldve az abban elhelyezett linken keresztül. A link biztonságos online fizetőkapuhoz viszi a vevőt, ahol bankkártyával egyszerűen fizethet.

Kérdésed van? Keress minket!

Szívesen válaszolunk az érdeklődésekre akár szóban akár írásban. Részletes tájékoztatáshoz javasoljuk az e-mailes üzenet küldést.